Simatic WinCC Professional V11

Overview

WinCC_TIA_Portal_04
Loading Installation

This is the new HMI software as a part of Totally Integrated Automation Portal. Better than WinCC Flexible as a standards HMI visualization in many years. WinCC Professional is further increased in configuration efficiency. Better consistent data management all times. Moreover using S7 Controller as a part of project.

WinCC_V11_TIA_Portal
Programming Panel. siemens.com

WinCC Professional supports all HMI panels by Siemens, and of course other HMI Panel which supported by WinCC Basic is included. All HMI Simatic Basic Panel, Simatic Panel, Simatic Comfort Panel, Simatic Multi Panel, Simatic Mobile Panel. And PC Based Panel such as Simatic Box PC, Simatic Panel PC, Simatic Rack PC. One TIA Portal window for all HMI Panel.

Note:

This can’t be installed when WinCC V7 already installed in the PC.

 

9 thoughts on “Simatic WinCC Professional V11

  • October 12, 2015 at 1:48 pm
    Permalink

    thank y for simatic s7 Professional

    Reply
  • July 13, 2012 at 5:51 am
    Permalink

    tambahan pak,,,yang saya punya ada 8 cd,,,
    yaitu,,
    Berikut ini penjelasan masing2 CD tersebut:

    CD Wonderware InTouch 10.1 with SP3
    CD Wonderware Device Integration
    CD Wonderware Application Server 3.1 with SP3
    CD Wonderware Historian Server sith SP1
    CD Wonderware Information Server 4.0
    CD Microsoft SQL Server 2008 Standard
    CD Historian Client 10.0 with SP1
    CD HMI Reports 3.4 with SP2

    Reply
    • July 13, 2012 at 10:33 pm
      Permalink

      Ok Mas Ravindra,
      Terimakasih sekali, alamat sudah saya kirim by email.
      Regards

      Reply
  • July 12, 2012 at 5:39 am
    Permalink

    malam pak budi..
    saya kaget liat file nya pak..banyak bener wkwkwkw…
    saat ini saya lebih familiar dengan intouch πŸ™‚
    dan belum pernah pake wincc. tapi saya bookmark dulu aja ya pak πŸ™‚ , terima kasih banyak sudah mau berbagi πŸ™‚

    kalo bapak butuh intouch 10 (development )saya punya lho pak.. dan bisa nitip di sini buat download mya. klo bapak mau, saya bersedia mengirim copy an CD & DVD aslinya buat bapak πŸ™‚
    email saya saja pak klo butuh πŸ™‚ ( itung2 bls budi saya karna udah download step7 prof πŸ˜€ )

    Reply
    • July 13, 2012 at 12:40 am
      Permalink

      sori balesnya siang,
      Ya emang filenya saya buat 100MB-an, karena pernah saya buat besar, ada yang minta dikecilin. Alasannya di Indonesia koneksinya lambat, dan kadang suka putus nyambung.
      Pernah dulu di tempat kerja yang lama pake In Touch, tapi sekarang pakainya WinCC.
      Btw kalau ga merepotkan mau juga saya dikirimin InTouch-nya, nanti saya upload dan saya buatkan page downloadnya. Sekalian bisa kenalan (lagi) sana InTouch.
      Alamat saya kirim via email.
      Regards

      Reply
      • July 13, 2012 at 5:44 am
        Permalink

        oke pak,,silahkan pak budi kirim aja alamat bapak dulu..insyaAllah sebelum lebaran nyampe ke alamat bapak πŸ™‚

        Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please fill this box * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.